Szilveszteri petárda pánik

Szilveszteri petárda pánik

HozzászólásSzerző: Lola » szer. dec. 28, 2005 10:11 pm

Sziasztok!

Kellemes ünnepi hangulatot kívánunk mindenkinek!
Hosszú idő óta ma olvasgattam a fórum témái között.
Látom napirendre került a Szilveszteri petárda pánik kérdése is.
Szeretném megkérdezni ki hogyan vészeli át ezt az időszakot?
Tavaly Lolának nem okozott különösebb gondot. Az idei Augusztus 20. sem hagyott rossz emléket, viszont volt a lakásunkhoz egy nagyon közeli EURONICS szülinap tüzijátékkal, amitől annyira félt :shock:
Mit lehet tenni, hogy ne kergessük kutyáinkat az őrületbe? :?:
Milyen nyugtatót lehet nekik adni?
Gyógyszertárban kapható vagy állatorvostól csupán? :?:
"Olyan emberré szeretnék válni, amilyennek a kutyám tart."
Lola
növendék

HozzászólásSzerző: Pocó » pén. dec. 30, 2005 7:06 pm

A fórum egy másik topicjába írtam a témával kapcsolatban, de le lettem hurrogva, h csak a gyártók hasznát növelem, uh csak a termék nevét hagytam fent. Ha érdekel püziben át tudom küldeni.
-: Pocó :-

Régi és új képeim

Szegedi Beagle Club
Pocó
veterán

HozzászólásSzerző: Lola » szomb. dec. 31, 2005 11:38 am

Pocó írta:A fórum egy másik topicjába írtam a témával kapcsolatban, de le lettem hurrogva, h csak a gyártók hasznát növelem, uh csak a termék nevét hagytam fent. Ha érdekel püziben át tudom küldeni.

Szia,

Most már mindegy.
Tegnap este láttam a Híradóban a terméket és az összetételét is. Majd valamit gyógynövényes cuccost kitalálok házilag!
Remélem minden rendben lesz.
Majd a virslis kiflivel meggyógyítom!!! :lol:
BUÉK mindenkinek!

Üdv:Ági
Lola
növendék

HozzászólásSzerző: dyna27 » szomb. dec. 31, 2005 12:48 pm

Pocó írta:A fórum egy másik topicjába írtam a témával kapcsolatban, de le lettem hurrogva, h csak a gyártók hasznát növelem, uh csak a termék nevét hagytam fent. Ha érdekel püziben át tudom küldeni.

Szia!
Akkor most biztos rám gondoltál! Bocs, írtam is, hogy ez az én magán véleményem, nem gondoltam volna, hogy megbántalak vele! Ne haragudj! Nem "lehurrogni" szerettelek volna! Mégegyszer bocsi!
BUÉK
Puszi: dyna.
dyna27
veterán

HozzászólásSzerző: Pocó » vas. jan. 01, 2006 9:33 am

Olyan ember magánvéleménye, akire hallgatnak itt a fórumon. Ha más írja le, akkor nem valószínű, h levettem volna :wink:

Golden retrieveres kollégámék kipróbálták és náluk egész jól bevált. Karácsony után vették, uh talán 5 napot "aklimatizálódótt" benne Jane, de a hajnali sms szerint majdnem átaludta az éjszakát, ami a tavalyihoz képest ég és föld :P
-: Pocó :-

Régi és új képeim

Szegedi Beagle Club
Pocó
veterán

HozzászólásSzerző: zsupszo » vas. jan. 01, 2006 3:06 pm

sziasztok...
és Boldog Uj Évet mindenkinek
Döme ra sem hederitett a tüzijátékra..délután nagyot sétaltunk, meg rohangált a nagy hoban, igy este 7kor bevágta a szundit, bekuporodott a kis szobában a heverőre, és reggel 9kor kelt fel.. kétszer ugyan kijött a nappaliba, körülnézni, hogy minden Ok-e, de aztán vissza is ment, és aludt tovabb. pedig éjfélkor bementünk hozzá, és egy kis pezsgövel meglocsoltuk az orrát. fél szemmel ránksanditott, lenyalta a pezsgöt az orra hegyéröl, és folytatta a szundit..
szerintem nagyon nyugis kis kutyu...
pussz: Zsupszo
zsupszo
felnőtt

HozzászólásSzerző: Meelie » vas. jan. 01, 2006 4:22 pm

Szaisztok!
Mindenkinek BUEK!!!!
Snoopyt sem zavarta a durrogatas, setalni is ki akart menni, pedig retentö nagy volt a zaj. Kivittük, es rohangalt, kergette a fenyeket, jatszott a hoban.
Reggel mar 9-kor megint kinnt volt setalni...
Üdv
Meelie
Meelie
felnőtt

HozzászólásSzerző: Kiviviki » vas. jan. 01, 2006 5:54 pm

Sziasztok!

Lilinél sem volt semmi baj! Sőt még élvezte is! Miközben durrogtattak szaglászott meg anyukámmal játszott! De Morzsikánk nagyon rosszul viselte! Itt nyugtattam az előszobában,de nagyon félt! Szegénykém! Na mindegy már túl vagyunk rajta és olyan mint régen!
Viki & Lili
Kiviviki
fiatal

HozzászólásSzerző: dyna27 » vas. jan. 01, 2006 9:26 pm

BUÉK!
Biginél sem volt semmi! Nagyot aludt, előtte jó nagyot szaladgált a haverokkal. Néha felemelte a buksiját egy egy petárda durranásánál, de semmi egyéb. Szerencsére, pedig figyeltem mindig mi a reakciója!
Örülök, hogy senkinél sem volt semmi komoly probléma!
dyna27
veterán

HozzászólásSzerző: dyna27 » vas. jan. 01, 2006 9:28 pm

Pocó írta:Olyan ember magánvéleménye, akire hallgatnak itt a fórumon. Ha más írja le, akkor nem valószínű, h levettem volna :wink:

Golden retrieveres kollégámék kipróbálták és náluk egész jól bevált. Karácsony után vették, uh talán 5 napot "aklimatizálódótt" benne Jane, de a hajnali sms szerint majdnem átaludta az éjszakát, ami a tavalyihoz képest ég és föld :P

Szia!
Rendes vagy! Tényleg nem szerettelek volna megbántani a véleményemmel! Örülök, hogy figyelsz ránk! BUÉK! :lol:
dyna27
veterán

HozzászólásSzerző: Miloka » vas. jan. 01, 2006 10:10 pm

Sziasztok!
Mi nem usztuk meg ilyen könnyen az éjszakát.Milo annyira félt hogy még bent a lakásban is morgott meg ugatott.Egész testében remegett,aztán mikor rájött hogy nem küldjük ki akkor megnyugodott de azért járt a füle.Ez volt a második szilvesztere,tavaly olyan nyugis volt hogy nem is gondoltuk volna hogy így fog félni.
Buék mindenkinek!
_Andi_
Miloka
növendék

HozzászólásSzerző: Lola » hétf. jan. 02, 2006 1:57 am

Miloka írta:Sziasztok!
Mi nem usztuk meg ilyen könnyen az éjszakát.Milo annyira félt hogy még bent a lakásban is morgott meg ugatott.Egész testében remegett,aztán mikor rájött hogy nem küldjük ki akkor megnyugodott de azért járt a füle.Ez volt a második szilvesztere,tavaly olyan nyugis volt hogy nem is gondoltuk volna hogy így fog félni.
Buék mindenkinek!

Hello Mindenkinek!

Túlvagyunk rajta! Lola lapult és üldögélt, de nem remegett! Lenti sétánál szoros nyakörv, kiképző póráz, katonás rendre utasítás kutyasuli módra, parancsra pisilés volt, aztán ma egész délelőtt aludt.
Tavaly nem volt semmi baj, csak az a EURONOCS-os szülinapi :shock: félelem ránkijesztett! Megértjük Milokát! Nálunk sem volt semmi még lent sem, pedig ott megsokszorozódik a zaj.
BUÉK Mindenkinek!
Ági
Ha megtehetem - jövőre párologtatok!
Lola
növendék

HozzászólásSzerző: Blanka » hétf. jan. 02, 2006 10:57 am

Mi nagyon szerencsések voltunk, mert nem féltek, pedig volt petárda és tüzijáték is. Szüleim voltak velük otthon, de azt mondták, hogy felemelték a fejüket, aztán szunnyadás tovább. :lol:
Blanka
baby

HozzászólásSzerző: zsupszo » hétf. jan. 02, 2006 1:35 pm

lehet hogy az elsöszilvezsteres kutyuknál nem volt gond??
jövöre kiváncsi leszek mi lesz
pussz: Zsupszo
zsupszo
felnőtt

vendy

HozzászólásSzerző: Vendy » hétf. jan. 02, 2006 7:05 pm

vendyke nagyon félt,fülét farkát behúzta.egyébként milyen párologtató mi a lényege?b.u.é.k
helló kutyatulajdonosok
Vendy
felnőtt

Következő

Vissza: Beagles dolgok